Wie is Jacqueline Aerdts eigenlijk?

Geboren in het dorpje Nieuw Bergen (Limburg) op 14-10-1967.

Al van kleins af aan door mijn vader betrokken in van alles wat met bouwen en verbouwen te maken had.

In mijn jeugdjaren zijn we een aantal keren verhuisd. Mijn ouders deden de complete verbouwing zelf, door gewoon te doen! Mijn vader was elektricien van beroep. Al doende lerende.  Hij liet me klusjes doen. Een stukje muur aansmeren met een slicht. Of handlangeren met werken aan een of andere kleine of grotere verbouwing.
igh pemanten opgeknapt

Ik heb altijd interesse gehad in alles wat met de bouw te maken had. Van zijn fouten heeft hij maar ook ik geleerd! In de loop der jaren weet ik wat ik wel of niet goed kan. Zo in de loop der jaren dus veel geklust.

Vrienden en bekenden wisten de weg naar mij wel te vinden… tussen mijn reguliere werk door want…. voordat ik fulltime zzp-er werd heb ik 20 jaar in de zorg gewerkt bij het huidig genoemde Proteion. Eerst als Verzorgende C, daarna Gespecialiseerde Thuiszorgbegeleider. Na het behalen van mijn Middenkaderdiploma enkele jaren als Leidinggevende. Bij een reorganisatieronde waarbij de leidinggevenden aan de beurt waren heb ik de sprong in het diepe gemaakt om totaal om te switchen naar de kluswereld die me niet vreemd was. Als zzp-er.

IN GOOD HANDS werd opgericht. Ik vond en vind dit een zeer toepasselijke naam. Vertrouwd, betrouwbaar, accuraat, eerlijk en duidelijk rondom afspraken. Afspraken nakomen vind ik belangrijk!